Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Είναι δολοφονία και όχι εκτέλεση

Καλημέρα σ όλους
Χρειάζεται απ όλους αυτές τις ημέρες αυτοσυγκράτηση ηρεμία και μην πέσουμε ως έθνος στην παγίδα των ξένων και των αντιεθνιστών που μας έχουν φέρει σ αυτή τη θέση.
Να επισημάνω και να τονίσω στους προοδευτικούς δημοσιογράφους ότι η χθεσινή δολοφονία ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
Τέλος για τη χθεσινή δολοφονία δεν έχει ...η μία μόνο πλευρά να καταλάβει ή να αποδείξει ότι πρέπει να φερθεί με υπευθυνότητα και η υπευθυνότητα αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι πιο θαρραλέα πράξη από οτιδήποτε άλλο, αλλά και η άλλη πλευρά να καταλάβει ότι η ανευθυνότητά της και ο χειρισμός στη δολοφονία του Φύσσα μόνο κακό μπορεί να κάνει στην πατρίδα μας. Ανευθυνότητα εννοώ τον τρόπο χειρισμού της αλλά και στον τρόπο προβολής της δολοφονίας (και λέω δολοφονία και όχι εκτέλεση) είτε για μικροπολιτικά συμφέροντα είτε για να κάνει κακό στην αντίπαλη πλευρά. Τα καριόλια οι δήθεν δημοσιογράφοι φρόντισαν επί 20ήμερο να μας φορτίσουν όλους με τη δολοφονία του Φύσσα γνωρίζοντάς μας την μάνα του την κοπελιά του κάνοντας 1000 εκπομπές δημιουργώντας 1000 συναυλίες και δεν ξέρω τι άλλο αδιαφορώντας για το τι θα ακολουθήσει.
Αυτό είναι το λάθος όλων των Ελλήνων αυτές τις δύσκολες πλευρές όλοι πρέπει να είμαστε μαζί είτε αριστεροί είτε δεξιοί και όχι να μπούμε στο άρμα των ανθελλήνων τύπου Ρεπούση και Τατσόπουλου αυτοί ήταν και είναι η μικρή μειοψηφία του έθνους μας ήταν και είναι το περιθώριο στην κοινωνία μας μην τους αφήσετε να δικαιωθούν αλλά να τους αποβάλλουμε από την κοινωνία μας από την πατρίδα μας.
Κάτι τελευταίο τα 2 παλικάρια που δολοφονήθηκαν τόσο άνανδρα δεν ήταν όύτε οι πιτσιρικάδες ούτε 2 νέοι ούτε 2 μέλη της χρυσής αυγής όπως δεν ήταν και ο Φύσσας ένας καλλιτέχνης , ένας νέος, ένα μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι δολοφονηθέντες είναι ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου