Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Όταν δεν σου έχει μείνει τίποτα ιερό μέσα σου το μόνο που μπορείς είναι ν αυτοκτονήσεις ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!

VAND4
Απόπειρα βανδαλισμού τα ξημερώματα της Πέμπτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ιερό μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7. Γύρω στις 04:00, τρία (3) άτομα που έφτασαν στο γήπεδο με αυτοκίνητο μάρκας Smart και χρησιμοποιώντας «κάβουρα» (σιδερένιο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί) έκαναν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και χώρους στο Καραϊσκάκη.
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι προκάλεσαν ζημιές στο ιερό μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7 που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη προσβάλοντας τη μνήμη των νεκρών αδελφών μας! Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσετε όλοι βλέποντας τις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας του ΝΑΟΥ.
Οι κύριοι αυτοί (σ.σ.: κάτοικοι της Νέας Ιωνίας και της Νέας Φιλαδέλφειας σύμφωνα με την δήλωσή τους) νόμιζαν ότι θα κάνουν τους βανδαλισμούς τους σε ξέφραγο αμπέλι αλλά γελάστηκαν. Εντοπίστηκαν από την ασφάλεια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».
Μετά από λίγη ώρα συνελήφθησαν και ήδη οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη η οποία οφείλει να τους τιμωρήσει παραδειγματικά και για τη δολιοφθορά που προκάλεσαν, αλλά και για τη βεβήλωση του ιερού μνημείου των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7!
Είναι, όμως, επίσης πολύ σημαντικό να μάθουμε ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ τους έβαλαν να κάνουν αυτή την απαράδεκτη πράξη! Γιατί ο ηθικός αυτουργός ή οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας πρέπει επίσης να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν με ακόμα πιο παραδειγματικό τρόπο.

VAND1 VAND2 VAND3 VAND4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου