Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ηττα για την Κυπαρισσία - Άλλη μία αλητεία εις βάρος της

Κυπαρισσία και Εθνικός Μελιγαλά δεν τα κατάφεραν σήμερα γνωρίζοντας την ήττα εκτός έδρας από Ολυμπιακό και Ανδρούσα αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός με τον Διονύση Πουλή στο πάγκο νίκησε στο 86′ με γκολ του Φουρναράκου 1-0 τον ΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του Νικολόπουλου ενώ να σημειώσουμε ότι από το 69′ έπαιζαν με 8 παίκτες λόγω αποβολής των Μιτρόφ, Σιγέρι και Μπίζου.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας είχε την ατυχία να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική με τον Πάμισο και ο διαιτητής του κ Σταθόπουλου να βρίσκεται σ εξαιρετική μέρα κάνοντας την δουλειά του τέλεια.
Στην κατηγορία του κ Σταθόπουλου δεν επιθυμούν ν αγωνίζεται με ρόλο πρωταγωνιστή η Κυπαρισσία. Ίσως το ήθος της διοίκησης αλλά και των φιλάθλων της είναι πολύ υψηλό για την αλητεία του και σ ότι έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται. Βέβαια αυτό που έχει πετύχει ο ΑΟΚ και η διοίκησή του μπορούν να το βλέπουν και να το φθονούν όλοι κάθε Σαββατοκύριακο τις πρωινές ώρες όπου αγωνίζονται τα παιδικά τμήματα τα οποία μετρούν πάνω από 200 παιδιά κάτι που δεν το έχει αυτή τη στιγμή καμία ομάδα όχι στη Μεσσηνία μόνο αλλά και στις περισσότερες πόλεις της περιφέρειας. Βλέπεται εκεί ακόμα τουλάχιστον δεν μπορούν να εισέλθουν τα κοπρόσκυλα της ΕΠΣ και ο κάθε αντίπαλος εισπράττει αυτό που αξίζει και όχι αυτό που ορίζει ο κάθε Σταθόπουλος.
Η ομάδα του ΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Πάμισο σ ένα ντέρμπι κορυφής όπου θα ναι χαρά για όλους να παιχτεί ένας αγώνας που θα χαρεί ο κάθε φίλαθλος. Η διοίκηση όπως κάθε φορά έτσι και τώρα θα ναι η εγγύηση για τη σωστή και καλή διεξαγωγή του αγώνα βέβαια ο κόσμος της πόλης βράζει για την αδικία και μάλιστα επαναλαμβανόμενη και σε περίπτωση αδικίας κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα γίνει και πόσο θα μπορέσει να συγκρατηθεί από τη διοίκηση. Τέλος ελπίζουμε αυτός ο πόλεμος και η κοροϊδία που γίνεται εις βάρος των διοικούντων από τα λαμόγια της ΕΠΣ και τα μαύρα έμμισθα κοράκια με διατεταγμένη υπηρεσία να τους πεισμώσει για να βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ την ομάδα μας και να είναι δίπλα της. Όσο για τον κόσμο την Κυριακή θα δώσει κι αυτός την απάντηση που τους αρμόζει όπως πάντα με την μεγάλη προσέλευσή του αλλά και την κόσμια συμπεριφορά του, εκτός κύριε Σταθόπουλε αν επιθυμείτε να δείξει άλλη συμπεριφορά όπου κι από αυτό έχουμε εσείς θα το υποδείξετε καληνύχτα σας.

Ο ρουφιάνος

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΟΥΛΙΜΕΝΤΟ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ: Ή ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΤΟΝ ΑΟΚ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΧΑΧΟΥΧΑ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή