Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ “ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”- “ΛΑΓΟΣ” ΤΗΣ ΝΔ Ο “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ;”

ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ 

polydoras_fragosΈρχεται η “λαϊκή δεξιά” σε κόμμα Πολύδωρα – στρατηγού Φράγκου; Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο έγινε στο καφέ Βέρντε στου Παπάγου δηλαδή στην έδρα του “στρατηγού ανέμου”, με “προξενητή” δημοσιογράφο πρώην στρατιωτικό. ...Στη συνάντηση βρέθηκε και πρόεδρος ένωσης αποστράτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το onalert η δημιουργία ενός κόμματος το οποίο θα αποτελέσει το “φράγμα” του ρεύματος νεοδημοκρατών προς την οργάνωση – κόμμα της Χρυσής Αυγής ,είναι ένα θέμα που προβληματίζει εδώ και καιρό τη Συγγρού. Οι σκέψεις για “ανάσταση” του Καρατζαφέρη δεν φαίνεται να εχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η δημιουργία ενός κόμματος υπό την απόλυτη ηγεσία του στρατηγού Φράγκου επίσης είναι μια λύση που δε περπατάει. Κι αυτό γιατί και ο πρώην Α/ΓΕΣ είναι “σιγουρατζής” και δεν θέλει να πάρει το ρίσκο μιας αποτυχίας και επειδή οι “εχθροί” που έχει και εντός της ΝΔ αντιδρούν.
Έτσι το “φευγιό” του Βύρωνα Πολύδωρα φαίνεται να εξυπηρετεί κάπως τη Συγγρού που δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κόμματος που θα μπορούσε να κρατήσει “μαντρωμένους” τους χαμένους προς την ακροδεξιά ψηφοφόρους της.
Τώρα όσοι ξέρουν Πολύδωρα και Φράγκο είναι λογικό να αναρωτηθούν πόσα 24ωρα μπορούν αυτοί οι δύο να συνυπάρξουν ! Δεχόμαστε προβλέψεις, γράφει το γνωστό στρατιωτικό site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου