Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιαννόπουλου Δημήτριου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Τριφυλίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Τριφύλιους που συμμετείχαν στις εκλογές, γιατί η συμμετοχή είναι άποψη και αγώνας για τον τόπο σου ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Η συντριπτική πλειοψηφία σίγουρα θέλει και αποφάσισε με γνώμονα το καλό του τόπου μας, του δήμου μας. Αναμφισβήτητα η ενεργής συμμετοχή και προσπάθεια είναι καλύτερη από την αποχή ή την ακύρωση των πάντων τον στείρο αρνητισμό και την αδιαφορία.

Τιμώ αυτούς που μας ψήφησαν και μας υποστήριξαν σ αυτόν τον έντιμο και ηθικό αγώνα που κάναμε, με σκοπό το καλό του τόπου μας και τη βελτίωση των συνθηκών και λειτουργιών του δήμου μας.
Τιμώ όλους τους συνυποψήφιους μου, που έδωσαν αγώνα δύσκολο κόντρα σε κατεστημένα και μηχανισμούς με εντάσεις πολλές φορές, αλλά πάνω απ όλα με αξιοπρέπεια, ήθος και ανδρεία.
Τιμώ τον επικεφαλής του συνδυασμού που συμμετείχα ¨Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ¨ κ Ευστάθιο Ανδρινόπουλο για τον έντιμο αγώνα που έκανε το ήθος που επέδειξε και μετέφερε σ όλους, αλλά και τον ευχαριστώ που μ επέλεξε ως συνεργάτη του.
Τιμώ και σέβομαι το αποτέλεσμα του Τριφύλιου λαού που έδωσε την εντολή ανάληψης του δήμου στο συνδυασμό του κ Κατσίβελα Παναγιώτη στον οποίο εύχομαι να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες και να προσπαθήσει για το πολύ για την Τριφυλία. Είναι αλήθεια ότι το λίγο σ αυτόν τον τόπο και τον κόσμο του δεν αξίζει και πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να φθάσουμε εκεί που μας αξίζει διότι έως σήμερα δεν έχει γίνει καμία απολύτως προσπάθεια.
Δεσμεύομαι ότι σ αυτήν την προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής θα είμαι αρωγός σε κάθε καλό που πρόκειται να γίνει χωρίς παρωπίδες χωρίς αγκυλώσεις και με οποιοδήποτε μέσο μπορώ να βοηθήσω. Όμως θα είμαι σκληρός κριτής και αντίπαλος σε πράξεις που θα συντελέσουν στην συνέχιση της υποβάθμισης και εξαθλίωση του δήμου μας.
Εύχομαι η νέα δημοτική αρχή να πετύχει το έργο της και ο νέος δήμαρχος να είναι ο δήμαρχος της μελλοντικής Ριβιέρα όπως στον προεκλογικό του αγώνα έταξε ότι θα κάνει την Τριφυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου