Σάββατο 23 Μαΐου 2015

(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Με ανοχή Κλίντον-Τουρκίας στο #ISIS εκατοντάδες αποκεφαλισμοί στη Παλμύρα

cfltrnjwyaarneo

Το ISIS κατέχει πλεον το 50% του Συριακού Εδάφους και τώρα ο επόμενος στόχος τους είναι οι μεγάλες πόλεις με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους απροστάτευτους.

Ο στρατός των ΗΠΑ της κυρίας Κλίντον αυτή την στιγμή παρατηρεί απλά αδρανής περιμένοντας την πτώση ή παράδοση του Ασαντ, όπως έκανε με τον Καντάφι, αδιαφορώντας για τους αμάχους ή την άνοδο της Τζιχάντ. 

Η Τουρκία φυσικά και επικροτεί το ISIS καθώς την εξυπηρετεί διπλά.

Πρώτα γλιτώνει τη Τουρκία από έναν ασπονδο εχθρό που πριν από δυο δεκαετίες φιλοξενουσε τον Αμπτουλαχ Οτσαλαν του PKK και έπειτα γεμίζει την Ελλάδα μετανάστες που τρέχουν να σωθούν από τους αποκεφαλισμούς και του βιασμούς.

Οι Τζιχαντιστές δεν διστάζουν να αποκεφαλίσουν ακόμη και δεκάχρονα παιδιά που μπορούν να κρατήσουν όπλα, ενώ έχουν προτίμηση στα αγόρια 3-8 ετών για σεξουαλικούς σκλάβους. Τα κορίτσια είναι πιο τυχερά καθώς η παρθενία πωλείται πολύ ακριβά στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολικής Τουρκία και του Καταρ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

SYRIA PALMYRA ISIS Το ISIS κατέχει πλεον το 50% του Συριακού Εδάφους και τώρα ο επόμενος στόχος τους είναι οι μεγάλες πόλεις με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους απροστάτευτους.  Ο στρατός των ΗΠΑ της κυρίας Κλίντον αυτή την στιγμή παρατηρεί απλά αδρανής περιμένοντας την πτώση ή παράδοση του Ασαντ, όπως έκανε με τον Καντάφι, αδιαφορώντας για τους αμάχους ή την άνοδο της Τζιχάντ.   Η Τουρκία φυσικά και επικροτεί το ISIS καθώς την εξυπηρετεί διπλά.  Πρώτα γλιτώνει τη Τουρκία από έναν ασπονδο εχθρό που πριν από δυο δεκαετίες φιλοξενουσε τον Αμπτουλαχ Οτσαλαν του PKK και έπειτα γεμίζει την Ελλάδα μετανάστες που τρέχουν να σωθούν από τους αποκεφαλισμούς και του βιασμούς.  Οι Τζιχαντιστές δεν διστάζουν να αποκεφαλίσουν ακόμη και δεκάχρονα παιδιά που μπορούν να κρατήσουν όπλα, ενώ έχουν προτίμηση στα αγόρια 3-8 ετών για σεξουαλικούς σκλάβους. Τα κορίτσια είναι πιο τυχερά καθώς η παρθενία πωλείται πολύ ακριβά στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολικής Τουρκία και του Καταρ.  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Παλμύρα 22/5/2015
CFlxJYiUIAAwNaJ
φωτογραφια αρχειου
CFluqkCUIAEkA8J

1 σχόλιο:

  1. παρα πολυ ωραιο ιστολογιο!! αγαπω τον τοπο μου και εχω δημιουργησει ενα ιστολογια που αφορα την Μεσσηνια και τις ομορφιες της! θα χαρω πολυ να μπειτε! ειναι : www.messinia1234.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή