Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ηλικιωμένοι κρατούν «όμηρο» τον Πεταλωτή!

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!! ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!

Αγανακτισμένος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης προπηλάκισαν τον Πεταλωτή πέφτουν γιαούρτια πήγε αστυνομία είναι κλεισμένος και δε.....
μπορει να βγει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περίπου 50 με 100 άτομα προπηλάκισαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, έξω από το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης στην οδό Αλεξουπόλεως.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο κ. Πεταλωτής είχε επισκεφθεί το ΚΑΠΗ για μια ομιλία σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, όταν οι συγκεντρωμένοι τον προπηλάκισαν, ενώ ορισμένοι πέταξαν γιαούρτια, πέτρες και αβγά.
Στο σημείο έσπευσε μια δοιμιρία των ΜΑΤ, όπου προσπαθεί να τους απωθήσει και αυτή τη στιγμή βρίσκονται 20 μέτρα μακριά από το ΚΑΠΗ, ενώ ο κ. Πεταλωτής βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένος μέσα στο ΚΑΠΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: - Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι εγκλωβισμένος μέσα στα ΚΑΠΗ Αργυρουπόλεως
- Από το έξαλλο πλήθος τον χωρίζει μία διμοιρία των ΜΑΤ
- Έχουν βάλει μαξιλάρια στα παράθυρα για να προστατευτούν από τις πέτρες που πετιούνται

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21.31: Δείτε πλάνο του ΣΚΑΪ μέσα από το ΚΑΠΗ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά στο κοινό, ενώ το πράσινο που τον σημαδεύει είναι λέιζερ στυλό! Αυτή τη στιγμή τον πολιορκούν 700 με 800 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου