Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΟΚ - Μεσσηνιακός πολύ κλάμα καφενεία

Να αναφερθούμε λίγο στα υποτιθέμενα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Α.Ο.Κυπαρισσίας και Μεσσηνιακού.
            Πρώτα απ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια σ αυτόν τον παιδαγωγό άριστο προπονητή του Μεσσηνιακού τον κύριο αυτόν που ούτε τ  όνομά του δεν αξίζει να αναφέρουμε ο οποίος όπου έχει πάει έχει δημιουργήσει πρόβλημα και όλες οι ομάδες και όλοι οι παράγοντες έχουν να πουν κάτι εναντίον του.
            Ο εν λόγω κύριος αφού προκαλούσε από την αρχή του αγώνα τους πάντες με την ανοχή του διαιτητικού τριο, που θα ασχοληθούμε μ αυτό στο τέλος, όταν είδε ότι η Κυπαρισσία μπόρεσε και έσπασε αυτό το "άριστο" σύνολο που είχε ως σκοπό να μην φάει γκολ έδωσε εντολή πρώτον να κάνουν σκληρά φάουλ οι παίκτες του και δεύτερον να λέει στους πιτσιρικάδες παίκτες του ΑΟΚ ότι όπου τους πετύχει θα τους λιώσει.
Λοιπόν κύριε ανύπαρκτε έχε το νου σου από εδώ και πέρα η ομάδα δεν θα ναι
έρμαιο κανενός ΑΛΗΤΗ κανενός ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ και θα μας βρίσκει μπροστά του όποιος πάει να την πειράξει.
                        Μετά να ασχοληθούμε με τον παίχτη με το νούμερο 7 τον παίκτη της Β εθνικής που δεν παίζει σε καφενεία. Αυτός  ο παικτάκος όπου στεκόταν ή θα έκανε χειρονομίες στον κόσμο ή θα χτύπαγε παίκτες. Εμείς να του ευχηθούμε να ναι καλά και όσο για τα καφενεία να τον αξιώσει ο Θεός να τα κερδίσει μιά φορά στην μικρή του καριέρα.
                        Για τον αρχηγό της ομάδος δεν θ ασχοληθούμε, τον χαρακτηρίζει το κτύπημα στον πιτσιρικά εκτός φάσης αλλά και ότι το στόμα του εκτός από απειλές δεν ήξερε κάτι άλλο.
                       Αυτό που σας στεναχώρησε πολύ ήταν ότι στο γήπεδο δεν έγινε τίποτα όσο και να τα είχατε προσχεδιάσει όσο και προκαλούσατε. Ο παιδαγωγός έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία πριν φτάσει στα αποδυτήρια για να δημιουργήσει και καλά επεισόδια. Για κακή του τύχη όμως όταν έφτασε η αστυνομία 15 λεπτά μετά δεν υπήρχε ούτε ένας φίλαθλος στην κερκίδα άραγε πότε έγιναν τα επεισόδια;
                       Κατηγορήσατε μέχρι και παίκτη ότι σας χτύπησε, μετά ότι ο κόσμος μπήκε και σας λιντσάρισε, πίστεψέ μας κύριε παιδαγωγέ αν ήθελε ο κόσμος της Κυπαρισσίας να σας λιντσάρει ακόμα έκει θα είσασταν αλλά ας δούμε την πορεία της ομάδος του Α.Ο.Κ και του κόσμου του ιδίως τα 2 τελευταία χρόνια μ αυτήν την διοίκηση και ας δούμε και την δική σας.
                       Αυτά για τον αγώνα και πολύ αξία σας δώσαμε απλά κρατήστε αν ξανασχοληθείτε με την ομάδα μας θα ξεπροβάλουμε μπροστά σας και μετά πιστέψτε μας θα πέσουμε στο επίπεδό σας θα γίνουμε σαν και εσάς αλλά και πάλι αντράκια όχι κότες.
                       Μιας και μιλήσαμε για την διοίκηση της ομάδος πρέπει να πούμε ότι διοίκηση είναι να ναι δίπλα στην ομάδα με τσαμπουκά δεν είναι μόνο για να πληρώνει, και είναι η μοναδική που το κάνει και καλά κάνει γιατί έχει ήθος, δεν είναι για να κάνει δημόσιες σχέσεις, δεν είναι για να γράφεται το όνομα του κάθε παράγοντα σε μια εφημερίδα αλλά να ναι δίπλα να ξέρουν και οι παίκτες ότι έχουν κάποιον δίπλα τους και δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Γνώμη μας ότι η ομάδα μπαίνει light στους αγώνες φταίει και αυτό. Πόσοι από την διοίκηση πάνε στους εκτός έδρας αγώνες;
Πόσοι από την διοίκηση προστάτέψανε χθες την ομάδα από τον ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ; Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδος γιατί τα είπε για τον χθεσιν'ό αγώνα όπως έπρεπε αλλά πρόεδρε τράβα το αυτί και στο συμβούλιο. Βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι την ομάδα δεν την θέλουν πρώτη και θα κάνουν οτιδήποτε για να μην βγει και ας κάτσουν μερικοί "σιδεροκέφαλοι" να πιστεύουν τον Σταθόπουλο και κάθε Σταθόπουλο ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέσα στο γήπεδο.
                        ΞΥΠΝΑΤΕ  σας πάει Ζάκυνθο και σας γυρνάει άβρεχους.
                      Για την διαιτησία δεν το ξεχάσαμε αλλά δεν λέμε τίποτα γιατί απλά ο κύριος Τσεκούρας δεν είχε έρθει γήπεδο καθόλου ήταν αλλού για αλλού αλλά είναι κύριο γνώρισμα αυτού του διαιτητή γι αυτό και όπου πάει τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο και αν δεν έχει σπάσιμο είναι χαρούμενος.
                    Ονόματα από την ομάδα του Μεσσηνιακού δεν γράφουμε γιατί δεν αξίζουν να τα γράψουμε καφενεία γαρ δεν χρειάζονται.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου