Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο "AVVOCATO" ΣΤΟΥΣ . . . "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" !

Τον Παύλο Σαράκη (φωτό) πολλοί τον γνωρίζουν από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Μαχόμενος δικηγόρος, που διαπρέπει στα ποινικά ακροατήρια. Διαθέτει ένα από τα πλέον οργανωμένα δικηγορικά γραφεία, που δραστηριοποιείται στους περισσότερους τομείς δικαίου. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συνάδελφους του, αφού είναι αυτοδημιούργητος και έχει αποδείξει ότι δεν τον "λυγίζουν" τα δύσκολα. Η επαγγελματική επιτυχία δεν τον έχει αλλοτριώσει. Οι λαϊκές του καταβολές είναι εκείνες που τον ωθούν να συμμετέχει μ’ έντονο πολιτικό λόγο στην.....

εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του Στέφανου Χίου. Ταγμένος στην Εθνική Ιδέα και στην υπεράσπιση των συμφερόντων του απλού πολίτη.

Η εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα με τους << Ανεξάρτητους Έλληνες >> ήταν έκπληξη για πολλούς. Αφοσιωμένος στην επαγγελματική του καριέρα, απέκρουε πεισματικά κάθε πολιτική εμπλοκή.

Δεν ήταν έκπληξη για εκείνους που τον γνωρίζουν από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Τότε εμπλούτιζε τις πανεπιστημιακές του γνώσεις στην Ιταλία. Ο Παύλος Σαράκης συμμετείχε ενεργά στην Ιταλική πολιτική ζωή ! Στέλεχος στη Democrazia Cristiana (Χριστιανοδημοκράτες) και μάλιστα στο επιτελείο του Giulio Andreotti. Του Ιταλού πολιτικού που πρωταγωνίστησε για πολλά χρόνια στην Ιταλική πολιτική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου