Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Διαψεύδει ο Κώστας Λαλιώτης ότι αναλαμβάνει το Μουσείο Γουλανδρή


Απάντηση στο δημοσίευμα του "Τύπου Κηφισιάς" και του διαδικτυακού μας τόπου typoskifisias.gr για την ανάληψη της προεδρίας του Μουσείου Γουλανδρή από τον Κώστα Λαλιώτη, έστειλε ο Αρκάς πολιτικός. Στην απάντησή του ο κ. Λαλιώτης αναφέρει:"Προς την εφημερίδα
«Τύπος Κηφισιάς»

Αγαπητή κα Καραχάλιου,

• Το δημοσίευμα της εφημερίδας σας, «Τύπος Κηφισιάς», με τίτλο «Ο Κώστας Λαλιώτης στο Μουσείο Γουλανδρή. Αποχωρεί μετά από 49 χρόνια η Νίκη Γουλανδρή» δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα αλλά και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.
• Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαι διαχρονικά πιστός φίλος του Άγγελου και της Νίκης Γουλανδρή γιατί αφιέρωσαν τη ζωή τους και την περιουσία τους σε ευγενείς σκοπούς και έτσι  αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα γενναιοδωρίας και αγάπης στην Ελλάδα.
• Η μοναδική αλήθεια είναι ότι εκτιμώ απεριόριστα τον Άγγελο και τη Νίκη Γουλανδρή γιατί δημιούργησαν ως έργο ζωής το «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» και το «Κέντρο ΓΑΙΑ» με ότι αυτά εκφράζουν και συμβολίζουν για την Φύση, την Οικολογία, την Ελλάδα και τον Πλανήτη ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Φιλικά

Κώστας Λαλιώτης

Υ/Γ. …Αν η εφημερίδα σας είχε ακολουθήσει τη δημοσιογραφική δεοντολογία και αν είχε μπει στον κόπο να διασταυρώσει τις πληροφορίες της θα είχε μάθει την αλήθεια και έτσι σίγουρα θα είχε αποφύγει το ολίσθημα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου