Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Nίκος Χαρδαλιάς: "Πασιφανής η υπαιτιότητα του Πρωτέα"!


hardaliasΜε προσωπική του παρέμβαση αποκλειστικά στο γκρουπ του WePlayBall στο facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε στην τοποθέτηση του προέδρου του Πρωτέα Βούλας, Χρήστου Βασιλειάδη σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα.

"Ας κοιτάξουν οι διοικούντες του Πρωτέα στα μάτια την Μέλνικα και την Σεμιαννάκου και ας τους πουν το ίδιο ακριβώς! Γιατι μέχρι πριν μια εβδομάδα με επιστολές τους στην ΕΟΚ και με δηλώσεις διαφόρων μεγαλοσχημονων παραγόντων τους απειλούσαν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα εαν η Ομοσπονδία με τροποποιητική της διάταξη(ανάλογη με αυτή που η ΕΟκ εξέδωσε πέρυσι παραμονή της έναρξης του Πρωταθλήματος για την νομιμοποίηση των Κύπριων αθλητριών του ΠΑΟ[και καλά έκανε για το καλό του αθλήματος]), επέτρεπε στα δυό κορίτσια να αγωνιστούν!Απειλούσαν και επικαλούνταν την νομιμότητα και όχι το αυτονόητο για τον αθλητισμό και το καλό του αθλήματος! Ως εκ τούτου και στο θέμα της τέλεσης του αγώνα Πρωτέα-Αθηναϊκού, την νομιμότητα έπρεπε να τηρήσουν και να μην αποκρύψουν από την ΕΟΚτο γεγονός ότι δεν έχουν άδεια αγώνα προσπαθώντας με παράνομο τρόπο να τελέσουν τον αγώνα στο ακατάλληλο γηπεδό τους για αγωνιστικά και οφέλη και μόνο! Όπως ακριβώς έπραξαν προς τιμή τους τα σωματεία του ΠΑΟ και του Ελληνικού , των οποίων οι αγώνες είτε αναβλήθηκαν , είτε τελέστηκαν σε άλλο γήπεδο! Η πασιφανής υπαιτιότητα του Πρωτέα για την μη εξασφάλιση άδείας και την απόκρυψη της μη ύπαρξής της τιμωρείται από την προκήρυξη και τους νομους που οι ίδιοι επικαλέστηκαν πριν λίγες ημέρας, με ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ! Σύμφωνα με το άρθρο 47 § 2του Κανονισμού της ΕΟΚ:«…Μηδενισμός ομάδων...2. Εκτός των περιπτώσεων μηδενισμού μιας ομάδας, που προβλέπονται από άλλες διατάξεις των Κανονισμών Πρωταθλημάτων ή άλλων Κανονισμών, ομάδα μηδενίζεται και στις παρακάτω περιπτώσεις:β) Σε ματαίωση αγώνα συνέπεια της έλλειψης της σχετικής άδειας της κρατικής ή αστυνομικής αρχής...στ)Όταν το γήπεδο είναι αντικανονικό. Η αντικανονικότητα κρίνεται από τους διαιτητές του αγώνα, με απόφασή τους που λαμβάνεται πριν από την έναρξη του αγώνα…»! Ξεκάθαρα πράγματα...καλείται λοιπόν η ΕΟΚ που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι επιλεκτικά και υποκριτικά κατα καιρούς , κατά το δοκούν και κατα περίπτωση επικαλείται τους Νόμους και τις διατάξεις, να τις εφαρμόσει επιτέλους, αποδεικνύοντας ότι δεν τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά στην εφαρμογή της προκήρυξης! Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελεί σκάνδαλο και παράνομη απόφαση και θα τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα!
 Υ.Γ.Μαθήματα δεοντολογίας σχετικά με το αν παίζονται οι αγώνες μέσα στο γήπεδο ή έξω από αυτό, θα παρακαλούσαμε όλοι όσοι είχαμε ασχοληθει και όσοι ασχολούνται σήμερα με τον Αθηναϊκό, να μην προσπαθούν να κάνουν καποιοι...όλοι έχουμε μια ιστορία και αυτή γράφεται με πράξεις και όχι με αναρτησούλες που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...άλλωστε με την αναρτηση μου από τις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα είχα ξεκαθαρισει ότι από την Δευτέρα (σήμερα δηλ), όλοι όσοι επικαλούνται την ανάγκη νομιμότητας και την ηθικής θα πρέπει να είναι έτοιμοι να την αποδεικνύουν καθημερινά...τα υπόλοιπα (άκρως ενδιαφέροντα) στην συνέχεια... καλό σας βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου