Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ


GKALOP GPO : ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Παρότι έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που εκλέχθηκε Δήμαρχος του Βύρωνα, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξακολουθεί να είναι κυρίαρχος στην ιστορική πόλη της Αττικής. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO o Δήμαρχος του Βύρωνα συγκεντρώνει...
τετραπλάσιο ποσοστό στην πρόθεση από ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που μετρήθηκαν στην εν λόγω έρευνα. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκεντρώνει ποσοστό 52,1%, γεγονός που σημαίνει ότι εκλέγεται από τον πρώτο γύρο. Σε μακρινή απόσταση ακολουθούν οι Κατωπόδης Άκης και Παναγιώτης Πάλμος με ποσοστά 11,5% και 11,4% αντίστοιχα.  Στο 7,2% βρίσκεται ο Αλέξης Σωτηρόπουλος και στο 6% ο Τάσος Γουδέλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ των εκλογών του Ιουνίου του 2012, ποσοστό 42,1%, επιλέγουν για Δήμαρχο τον Νίκο Χαρδαλιά, όπως επίσης και το 25% περίπου των ψηφοφόρων του ΚΚΕ .

Τέλος, θετική γνώμη για έργο του Νίκου Χαρδαλιά στον Βύρωνα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO, έχει το 83,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 54,8% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ 46,7% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 59,% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ενώ αντίστοιχα είναι τα ποσοστά θετικών γνωμών και στους ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ωστόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διεκδικήσει ή όχι και πάλι τον Δήμο Βύρωνα. Πράγμα που αναμένεται να κάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr την ερχόμενη Δευτέρα , όπου έχει κανονίσει μια συνάντηση φίλων, συνεργατών και στελεχών της Δημοτικής του Παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου