Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

«Στον Πειραιά αυτό λέγεται "τσάμπα μάγκας"»


Ο Ολυμπιακός απαντάει στην τελευταία ανακοίνωση της ΑΕΚ, που έχει να κάνει με το μεταξύ τους παιχνίδι στην Α1 βόλεϊ γυναικών και το οποίο η ΕΟΠΕ αποφάσισε να επαναληφθεί. Και αν έχετε χάσει το μέτρημα, οι ανακοινώσεις, μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού, έχουν φτάσει τις 8. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στον κ. Κωτσάτο. Η ανακοίνωση: «Η ανταλλαγή ανακοινώσεων κούρασε. Ο κ. Κωτσάτος κατάφερε να μάθουν οι φίλαθλοι της ομάδας του ότι είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Ευχόμαστε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ που διοικεί όλα της τα αθλήματα, αφού δεν υπάρχει πλέον επαγγελματικό τμήμα, να καταφέρει να ξεχρεώσει, να οργανώσει το Σωματείο της, όπως καταφέραμε να το κάνουμε εμείς στηριζόμενοι αποκλειστικά στην πολύτιμη οικονομική βοήθεια των φιλάθλων μας (ανώνυμων και επώνυμων) και του κ. Μαρινάκη. Ας τελειώσουμε λοιπόν όπως ξεκινήσαμε. Η αρχική μας ανακοίνωση αφορούσε την πράξη της ΑΕΚ να διεκδικήσει έναν χαμένο αγώνα στα χαρτιά. Να κάνει δηλαδή αυτό που για χρόνια κατηγορούσε τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ καταρρίπτοντας έτσι το άλλοθι ηθικής και περηφάνιας όλης της Ενωσίτικης οικογένειας.
ΥΓ: Τα μεγάλα λόγια του κ. Κωτσάτου για επανάληψη του αγώνα από το 4ο σετ και το 13-8 καλό θα ήταν να λέγονταν πριν από την απόφαση της ΚΕΔ για επανάληψη του αγώνα από την αρχή και όχι μετά. Γιατί στον Πειραιά αυτό λέγεται "τσάμπα μάγκας"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου