Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Mας προκαλει κιολας κοιτα ποιος μιλαει μας ηπιαν το αιμα και η......Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος


«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός» αναρρωτήθηκε σε συνέντευξή της η Ελένη Κούρκουλα, πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη, η οποία δεν δίστασε
επίσης να δηλώσει πως κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό 'Ακη Τσοχατζόπουλο: «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός "Τσοχαρτζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε»;
Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα λέει ακόμα πως «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ», στη συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος», είπε και αναφέρθηκε στο «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία, λέει ακόμα η κ. Κούρκουλα, που δηλώνει «περαστική από την πολιτική».

Ανάμεσα σε όσους συμφωνούν με την θέση αυτή της κ. Κούρκουλα είναι και ο κοινβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κ. Κούρκουλα».
http://www.protothema.gr/
ΔΕΙΤΕ ποιος ειναι ο συζυγος της και μετα να μας μιλησει το τσιοκαρο

Ο άντρας της Κούρκουλα και άλλοτε συνεργάτης του Βενιζέλου αγόρασε το Sport TV!

Σας λέει τίποτα το όνομα Διονύσης Παναγιωτάκης; Είναι ο νέος καναλάρχης. Είναι ο σκηνοθέτης, που αγοράσε από τον όμιλο Κυριακίδη (που μετά την Espresso ξεφορτώνεται τα πάντα) το πρώην magic tv του Ολυμπιακού και νυν Sport tv. Διαβάστε μόνο στο planet-greece ποιος είναι ο Διονύσιος Παναγιωτάκης....

Ήταν ο άνθρωπος που "έλυνε και....
έδενε" στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, πριν τις εκλογές.

Ήταν ο κολλητός και σχεδόν καθημερινός συνδαιτημόνας του Βαγγέλη Βενιζέλου στο εστιατόριο του HILTON, ενώ προεκλογικά μπήκε και στον στενό επιτελικό του πυρήνα. Διαχειριζόταν τα διαφημιστικά κονδύλια και έχει αναλάβει όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Ο επιχειρηματίας και τηλεοπτικός παραγωγός, Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της Ελένης Κούρκουλα, είχε την... τύχη μέσα στον προεκλογικό πυρετό να του ανατεθούν απευθείας από τον ΟΠΑΠ μέσα σε τέσσερις μέρες, δυο... δουλίτσες που θα του αποφέρουν συνολικά 1.200.000 ευρώ.

Η δε εταιρεία του, που τις ανέλαβε, η BEL SOL, σχετιζόταν από το 1985 με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (!), αλλά παρέμενε αδρανής έως τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε ως εκ θαύματος "αναστήθηκε", άλλαξε καταστατικό και πήρε το πακέτο με εξπρές και πάντα αξιοκρατικές διαδικασίες!

Για να καταλάβετε, μια εξ΄ αυτών των συμβάσεων, ύψους 700.000 ευρώ, αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα δευτεροκλασάτων πρωταθλημάτων όπως τα Κύπελλα της Ουκρανίας και της Σκοτίας! Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο έφτασε στην "πηγή" ο κ. Παναγιωτάκης, ο οποίος σημειωτέον είναι και μέτοχος στο μεγαλύτερο επαρχιακό τηλεοπτικό κανάλι, το TRT Θεσσαλίας.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή:

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης και ο αδελφός του Βασίλης ασχολούνται εδώ και χρόνια με τις τηλεοπτικές παραγωγές, μέσω της γνωστής εταιρείας PLD Productions (η οποία μετονομάστηκε πρόσφατα σε Vision Plus Α.Ε.) και της συγγενούς εταιρείας PLD Plus. Η BEL SOL έχει δημοσιεύσει σε επτά χρόνια λειτουργίας μόνο έναν ισολογισμό για το 2007, στον οποίο εμφάνισε έσοδα μόλις 7.031 ευρώ!

Ξαφνικά, στα τέλη Ιανουαρίου, η BEL SOL ξυπνά από τον πολυετή λήθαργο και προχωρά σε αλλαγή καταστατικού, έτσι ώστε, εκτός από τα ξενοδοχεία, να ασχολείται και με την «κατασκευή, επεξεργασία και παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων για ραδιοτηλεοπτικούς, κινηματογραφικούς, διαφημιστικούς ή άλλους οργανισμούς, Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, ενέργειες για την προμήθεια όλων των απαραίτητων μέσων παραγωγής».

Λίγες ημέρες μετά η BEL SOL του κ. Παναγιωτάκη υπογράφει διετή σύμβαση, 700.000 ευρώ, με τον ΟΠΑΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που αφορούν «δευτεροκλασάτα» πρωταθλήματα, όπως του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, της Δανίας, της Ρωσίας και τις διοργανώσεις Κυπέλλου Ολλανδίας, Σκοτίας και Ουκρανίας.

Στη σύμβαση ο ΟΠΑΠ δεν αναφέρει τι θα κάνει με τα δικαιώματα που αγοράζει, δηλαδή με το πού θα προβάλλονται οι αγώνες. Αναφέρεται, όμως, ότι η μέχρι πρόσφατα ξενοδοχειακή εταιρία του κ. Παναγιωτάκη, θα λάβει προκαταβολή 30% επί του ποσού της σύμβασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, στις αρχές Μαΐου μπήκε στις τσέπες του το πρώτο ζεστό χρήμα. 230.000 ευρώ που είναι η προκαταβολή 30% για τη σύμβαση των 700.000 ευρώ.

Η αγορά του Sport tv

Το κανάλι, όπως αναφέρει ο συνάδελφος "pressakias" μεταβιβάστηκε στον κ. Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος ως τώρα νοίκιαζε τηλεοπτικό χρόνο από τις 14:00 και για 12 ώρες εκπέμποντας πρόγραμμα που παρήγαγε η δική του εταιρεία παραγωγής PLD (αθλητικές εκπομπές, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από Ολλανδία, Βέλγιο, Ουκρανία κ.λπ.), με τίτλο ACTION24.

Ο νέος ιδιοκτήτης εμφανίστηκε στο χώρο του καναλιού και συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος, ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Στους εργαζόμενους ανακοινώθηκε ότι θα πληρωθούν άμεσα ένα μισθό (που έχει ήδη κατατεθεί στους λογαριασμούς χωρίς ακόμη να εισπραχθεί) και ως το τέλος του μηνός τα υπόλοιπα οφειλόμενα, ενώ θα πληρώνονται κανονικά τα τρέχοντα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι εργαζόμενοι ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ αναστολή της προγραμματισμένης στάσης εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου