Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ- ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ- MYΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ..... ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

1111111111

Σε γενικό συναγερμό έχουν τεθεί οι διωκτικές αρχές της Ελλάδος , οι εποχούμενες αστυνομικές περιπολίες σε όλη τη επικράτεια καθώς και τα Τμήματα Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τα εθνικιστικά
υποκινούμενα έκτροπα από τον αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού(!)στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβία-Αλβανία τη νύχτα της Τρίτης. Από πηγές της Ασφάλειας αλλά και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει δοθεί σαφέστατη εντολή στα πληρώματα της Αμέσου Δράσεως να γίνονται αυτόματα “προσαγωγές Αλβανών, Ρουμάνων αλλά και Γεωργιανών παραβατικών και τα άτομα αυτά να οδηγούνται προς εξακρίβωση όχι στα απλά αστυνομικά τμήματα αλλά στα τμήματα ασφαλείας” και από εκεί εάν κρίνεται σκόπιμο στα κλιμάκια της Κρατικής Ασφάλειας για σήμανση και εξακρίβωση των ακριβών τους στοιχείων. Επίσης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας “ενεργοποιείται η δύναμη “Δέλτα” και στέλνει το μήνυμα σε όσους σκέφτονται ότι μπορούν να δράσουν στρατιωτικά στα σύνορα”, όπως χαρακτηριστικά σημειώνονται από στρατιωτικές πηγές. Τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλά, κάποιοι επιχειρούν όξυνση στο εσωτερικό της χώρας ενώ όλες αυτές οι κινήσεις δεν είναι αποκομμένες από το γεωπολιτικό κλίμα αποσταθεροποίησης που υπάρχει με την δολοφονική έξαρση του μουσουλμανικού στοιχείου στη Μέση Ανατολή, με τις αναταράξεις στο εσωτερικό μέτωπο της Τουρκίας αλλά και με τις αλυτρωτικές βλέψεις ισλαμόφωνων στα Βαλκάνια που φτιάχνουν χάρτες (με την υποστήριξη και του Αμερικανικού παράγοντα) και ονειρεύονται δημιουργία μειονοτικών κρατιδίων στα βόρεια σύνορα της Μακεδονίας μας.
ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ…ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ. Δείτε τις απίστευτες σκηνές που οργάνωσε ο αδελφός του πρωθυπουργου της Αλβανίας:
Όλα ξεκίνησαν με το ματς στο 41ο λεπτό όταν στον ουρανό του Βελιγραδίου έκανε την εμφάνισή του ένα ελικοπτεράκι. Είναι πάνω του μια σημαία. Ήταν η σημαία της “Μεγάλης Αλβανίας” (η οποία απεικονίζει ως μέρος της Αλβανίας την Ήπειρο, την Κέρκυρα, μέρος της Μακεδονίας, τη Σερβία, τα Σκόπια και το Κόσοβο). Ο Αλεξάντρ Μίτροβιτς την κατέβασε και τότε ξεκίνησαν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου