Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK και κρατείται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Σύμφωνα με καταγγελία 32χρονης καμαριέρας, ο 62χρονος μελλοντικός διεκδικητής της προεδρίας της Γαλλίας της επιτέθηκε στην σουίτα του στο Sofitel γυμνός και της ζήτησε να του.... κάνει στοματικό έρωτα.
Η καμαριέρα πανικοβλημένη εγκατέλειψε το δωμάτιο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία, η οποία «τσίμπησε» τον επικεφαλή του ΔΝΤ πριν φύγει για τη Γαλλία.
Αυτή τη στιγμή ο Ντομινίκ Στρος Καν κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και αναμένεται να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν. "Αναμένουμε ότι πρόκειται να συλληφθεί επίσημα και να του απαγγελθούν κατηγορίες μέσα σε μια ώρα".
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ δηλώνει αθώος μέσω του δικηγόρου του.
Σημειώνεται ότι ο Στρος Καν βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο των ΜΜΕ, όταν το 2008 παραδέχθηκε ανάρμοστη σχέση με υφιστάμενή του και ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα του, τους υπαλλήλους και το «θύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου