Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

66 Χρόνια απ τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα

 

H καλή βόμβα των Αμερικάνων !
Για αλλη μια φορα η ανθρωποτητα οφειλει ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (Εβραιο) πατερα της πυρηνικης βομβας οσο και στους προηγουμενους, Εβραιους, ως επι το πλειστον, διεστραμμενους επιστημονες που χαρην της αλλαζονικης φιλοδοξιας για επιστημονικη δοξα, πιστοι στις προσταγες της Σιων, εδωσαν τις εργασιες τους και εργασθηκαν με μοχθο για την κατασκευη πυρηνικων οπλων και ατομικης τεχνολογιας αποδεικνυοντας ετσι πως οταν ενας ηλιθιος εχει επιστημονικη ιδιοτητα ειναι ενας ηλιθιος επιστημονας. Κι επι του προκειμενου μιλαμε για πυρηνικη ηλιθιοτητα με αποτελεσμα το εγκλημα κατα της....
ανθρωποτητας.

(Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟΣ επιστημονας της συγχρονης επιστημης, Νικολα Τεσλα, που χαρην της μεγαλοφυιας του ειναι προσαρμοσμενες ολες οι ηλεκτρικες συσκευες, μηχανες και ασυρματες επικοινωνιες (και το ραδιοφωνο δικη του εφευρεση ειναι) της εποχης μας οχι μονο αρνηθηκε να δωσει προς εφαρμογη, οχι μονον αρνηθηκε να παραλαβει το βραβειο ΝΟΜΠΕΛ, αλλα κατεστρεψε οποιες εφευρεσεις του εκρινε οτι η ανθρωποτητα ηταν ανετιμη να χειριστη προς οφελος του ανθρωπου. Η αρνηση του να συνεργαστει με το Εβραϊκο επιστημονικο κατεστημενο ειχε σαν αποτελεσμα να κατηγορηθει σαν τρελος απο την Εβραιοκρατουμενη επιστημονικη κοινοτητα μετα απο εναν βρωμικο πολεμο που ξεσπασε εναντιον του. Σημειωτεον οτι υπαρχουν μαρτυριες ανθρωπων οτι ο Τεσλα εκτος των αλλων με τη χρηση της ασυρματης μεταδοσης ενεργειας αναβε λαμπες δημοσιων δρομων σε αποσταση 40 χιλιομετρων. Εμεις 100 και πλεον χρονια μετα ακομα χρησιμοποιουμε καλωδια για τις συνδεσεις φωτισμου των δημοσιων χωρων.)

Τα προσωνυμια των βομβων "Little Boy" (αγοράκι) για τη Χειροσιμα και "Fat Man" (χοντρός) για το Ναγκασακι δειχνουν γλαφυρα ποσο χαιρεκακοι και διεστραμμενοι ειναι οι κατασκευαστες τους.

Μετρωντας οι Ιαπωνεζοι τις πληγες τους απο τον β παγκοσμιο πολεμο, το μισος τους κατα της Αυτοκρατορικης οικογενειας μεγαλωνε.

Ο μονος λογος της ριψης των πυρηνικων βομβων κατα της Ιαπωνιας ηταν για να εξασφαλισει την εξουσια της η Αυτοκρατορικη Οικογενεια της Ιαπωνιας στη χωρα αυτη.

Αμεσως μετα το Ιαπωνικο καθεστως πηρε επισημη διαβεβαιωση απο τους Αμερικανους, οτι δεν θα ριξουν αλλες ατομικες βομβες, αλλα οτι θα επιτρεψουν να συνεχιστει η αυτοκρατορικη δυναστεια στην Ιαπωνια, η οποια επιβιωνει μεχρι τις μερες μας.

Η Ιαπωνια πληρωνη μεχρι της μερες μας την σταση της Αυτοκρατορικης Οικογενειας με το προσφατο ατυχημα στον πυρηνικο σταθμο της Φουκοσιμα που ακομα βρισκεται εν εξελιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου