Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!

Ωραία λοιπόν, το εμπεδώσαμε: Όποιος γράφει ανώνυμα σ'ένα ιστολόγιο είναι "κουκουλοφόρος", άρα επικίνδυνος κι εν δυνάμει εγκληματίας, που πρέπει να αποκαλυφθεί (εξαιρείται το Ιντιμίντια) .Συγχαρητήρια στους...φωστήρες του Πασοκ (και της Ν.Δ και του Λαος που σιγοντάρουν) γι'αυτή την τέραστια "ανακάλυψη"!

Άντε λοιπόν να το δεχτούμε: Να βγουν τα στοιχεία τους στη φόρα, οι φωτογραφίες τους, η.....

οικογενειακή τους κατάσταση κλπ. Να μπουν φυλακή επειδή "τόλμησαν" να κριτικάρουν τους πολιτικάντηδες και δεν τ'άρπαξαν κάτω από το τραπέζι, όπως κάνουν οι...έγκυροι "επώνυμοι" δημοσιογράφοι.

Με τους σχολιαστές όμως που ξημεροβραδιάζονται στα μπλογκς τι γίνεται;

Θέλετε "κύριοι" να είναι όλα επώνυμα και "στο φως"; Ωραία! Επεκτείνετε τον...φωτισμό και σε όσους σχολιάζουν στις διάφορες ιστοσελίδες!

Ψάχνετε μάγισσες, σε ένα νέο κυνήγι τους που θυμίζει Μεσαίωνα; Αρχίστε από το πιο απλό: Αντικαταστήστε το συνηθισμένο "ανώνυμος" που εμφανίζεται στα σχόλια, ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ!

Φασιστικό; Σαφώς. Αλλά και δίκαιο! Δεν μπορεί να στοχοποιούνται κοινοί άνθρωποι και να μένουν στο απυρόβλητο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ "ΦΥΤΕΥΤΟΙ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, που δρουν κατόπιν εντολών!

Τι εννοούμε; Όποιος διαβάζει τα σχόλια εδώ μέσα, αλλά και στα περισότερα μπλογκς, καταλαβαίνει πολύ καλά: Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα "σχολιαστών" που εμφανίζονται πάντα ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, όπου θίγεται το κόμμα τους και βρίζουν, απειλούν και στοχοποιούν ΑΝΩΝΥΜΑ!

Εμείς, είμαστε συνηθισμένοι σ'αυτά τα ρεμάλια: Από την "άκρα δεξιά" μέχρι την "άκρα αριστερά", από "άθεους" μέχρι "υπερπατριώτες", ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ!


Είναι οι ίδιοι που επιζητούν "επωνυμία" των μπλόγκερς: Προσοχή, όχι όλων! ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ...ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Για παράδειγμα, οι Πασόκοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με ανώνυμα πασοκοσκυλικά ιστολόγια. Το ίδιοι και οι υπόλοιποι κομματικοί.

Όσοι όμως "χαλάνε την πιάτσα", πρέπει να βρεθούν, να διαπομπευθούν και να ριχθούν στην πυρά. Το κυνήγι μαγισσών που λέγαμε...

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Ρουφιανιλίκι θέλετε; Χαφιεδιλίκι και απειλές;

Θα το έχετε.

Προσέξτε μόνο μη σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Οι αγνοί μπλόγκερς, συνειδητοποιημένοι ακομμάτιστοι πολίτες, τίμιοι οικογενειάρχες και περήφανοι άνεργοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την τρομοκρατία που επιχειρείτε.

Θα συνεχίσουμε να γράφουμε, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Τα διάφορα έμμισθα τσιράκια όμως, που παίρνουν χαρτζηλίκι για να βρίζουν, να απειλούν και να σπιλώνουν συνειδήσεις, θα τα βρουν σκούρα, όταν η "αναζήτησή" τους θα καταλήγει σε κομματικά γραφεία, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Ανοίξτε λοιπόν τους ασκούς του Αιόλου. Περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου