Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΡΠΑΓΗ»ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ...!!!

Ενας Κυπαρισσιώτης πολίτης:


Σήμερα που τα πάντα κάποιοι θέλουν να τα αλλάξουν στο όνομα της τεχνητής οικονομικής κρίσης, για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους πρέπει να συμβούν τα παρακάτω:
Να εκμεταλλευτούν την αδράνεια των φορέων των τοπικών κοινωνιών…!!!
Να χρησιμοποιήσουν «δικούς τους» ανθρώπους οι οποίοι να....
είναι γνώστες του στόχου…!!!
Να χρησιμοποιήσουν ανθρώπους φιλόδοξους και εν ονόματι της κάποιας εξουσίας να πουλήσουν ακόμα και τον εαυτόν τους για να την αποκτήσουν…!!!
Να αποπροσανατολίσουν τον απλό πολίτη σε οτιδήποτε απλά μονό και μόνο να μην συμμετέχει…!!!

Στο συγκεκριμένο θέμα της «αρπαγής « του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ όλα τα παραπάνω συντελούν μαζί.
Ενώ «κλέβουν» το Νοσοκομείο από την πόλη και τους κατοίκους της, οι τοπικοί φορείς έχουν αδρανοποιηθεί πλήρως, οι κάτοικοι κοιμούνται, οι διοικήσεις αρκούνται στις προσωρινές εξουσίες, και οι πολιτικοί απλά συμφωνούν με την κομματική γραμμή…!!!
Ας πούμε όμως δυο πράγματα για την επερχόμενη συνδιοίκηση των δύο Νοσοκομείων (Κυπαρισσίας- Καλαμάτας), δηλαδή τι επίκειται να συμβεί…!!!
1. Συρρίκνωση η κατάργηση κλινικών.
2. Συγκεντρωτισμός στο «εμπόριο» της νοσηλείας των πολιτών.
3. Συγκεντρωτισμός στην διαχείρισης της περίθαλψης.
4. Συγκεντρωτισμός στην διαχείριση των πόρων από κληροδοτήματα και δωρεές.

Να αναφερθούμε όμως στο τελευταίο και να δούμε τι σημαίνει αυτό για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Το Νοσοκομείο εξ ολοκλήρου κατασκευάστηκε από κληρονομία, και σήμερα έχει μια αρκετά μεγάλη περιουσία η οποία χάριν κάποιον «ειδικών» κοιμάται…!!!
Η περιουσία του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας αγγίζει περίπου τα 7.000.000 ευρώ και κατά μια προσέγγιση μπορεί να αποφέρει κέρδη περίπου 500.000 ετησίως αντί περίπου 50-60.000 που απολαμβάνει σήμερα…!!!
Με την συνδιοίκηση των δύο Νοσοκομείων για την αξιοποίηση αυτής της περιουσίας θα αποφασίζει η διοίκηση της Καλαμάτας με τα παρακάτω αποτελέσματα:
Οι όποιες απολαβές θα αναφέρονται και στα δύο Νοσοκομεία…!!!
Για οποιαδήποτε δραστηριότητα δεν θα έχουν τον πρώτο λόγο οι Κυπαρίσσιοι επαγγελματίες…!!!
Θα περιοριστούν οι τολμηρές δωρεές που για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με της Καλαμάτας…!!!

Γράφονται όλα αυτά για να αφυπνιστούν κάποιοι και αν είναι δυνατόν να σεισθεί το σύμπαν στην περιοχή, αλλά μάλλον όλοι ασχολούνται με τα μπάνια τους…!!!

Τότε καλά να πάθουμε, σήμερα «κλέβουν» το Νοσοκομείο, αύριο την Μητρόπολη, μεθαύριο την αστυνομική Διοίκηση …και βλέπουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου