Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Μ. Κεφαλογιάννης: "Φύγε μην σε πλακώσω"- Β. Παπανδρέου: "Δεν πας στο διάολο ρε μ..."

Καυγάς εκτός ορίων ξέσπασε μεταξύ της Βάσως Παπανδρέου και του Μανώλη Κεφαλογιάννη, μόλις τελείωσε η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Αιτία τα όσα είπε για ευθύνες της Ν.Δ. ο υπουργός που προκάλεσαν την ηχηρή αντίδραση του κ. Κεφαλογιάννη και ο....
καυγάς άναψε.
Ο επίμαχος διάλογος:

Mανώλης Κεφαλογιάννης: Θα γίνετε ποτέ προεδρος στη επιτροπή;

Βάσω Παπανδρέου: Με τραμπούκους σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου.

Βάσω Παπανδρέου: Ο κ. Κεφαλογιάννης αυτοχαρακτηρίζεται τραμπούκος.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων.

Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε.

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο κ. Κεφαλογιάννης επετέθη εκ νέου στην κ. Παπανδρέου και της είπε: «Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα «δεν πας στο διάολο ρε μ...». Φράση που αν και δεν ακούστηκε, τουλάχιστον από μικροφώνου, να έχει πει η κ. Παπανδρέου η ίδια επιβεβαιώνει ότι την είπε ως απάντηση στη φράση του κ. Κεφαλογιάννη: «Φύγε, μην σε πλακώσω».

Η συνεδριαση διεκόπη για 10 λεπτα και όταν άρχισε ξανά η κ. Παπανδρεου τόνισε ότι δεν θα ξαναανεχτεί απειλές και τσαμπουκάδες από τον κ. Κεφαλογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου