Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Στη φυλακή ο Άκης όπως ο Μένιος, πρωτοπαλίκαρα και οι δύο του Ανδρέα Παπανδρέου. Τυχαίο;

Κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος ο Άκης Τσοχατζόπουλος σπάζοντας έτσι την... αποκλειστικότητα που κρατούσε ο Μένιος Κουτσόγιωργας εδώ και 22 περίπου χρόνια.

To diktionews.gr υπενθυμίζει μια σημαντική... λεπτομέρεια; Και οι δύο είχαν διατελέσει αντιπρόεδροι κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου! Κάτι που.....

σίγουρα αποτελεί κόλαφο για τους... κληρονόμους του ΠΑΣΟΚ αλλά και για όσους συνεχίζουν να πίνουν νερό στο όνομα του ιδρυτή του κόμματος αδιαφορώντας για τα ερείπια που συνεχίζει να αφήνει ακόμη.

Ο Μένιος Κουτσόγιωργας, 68 ετών τότε, προφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 1990 με απόφαση του τριμελούς συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου ως ύποπτος φυγής. Αντιμετώπιζε κατηγορίες που αφορούσαν παραβίαση του άρθρου 2 του Ν.Δ. 802/71 επειδή δεν έλαβε μέτρα ελέγχου της Τράπεζας Κρήτης, υπόθαλψη εγκληματία, παθητική δωροδοκία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από ιδιοτέλεια!

Τελικά ο Μένιος κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου δικαζόταν στις 11 Απριλίου 1991 ενώ εξέταζε έναν μάρτυρα και πέθανε μία εβδομάδα αργότερα!

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προφυλακίστηκε σήμερα 16 Απριλίου 2012, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ενώ βαρύνεται με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα!

Απόψε θα διανυκτερεύσει στο κτίριο της ΓΑΔΑ και θα μεταφερθεί αύριο το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ιστορία παίζει για άλλη μια φορά ένα παιχνίδι όχι τόσο στο ΠΑΣΟΚ αλλά σε όλους αυτούς οι οποίοι θεωρούν, ακόμη, ότι η εποχή Ανδρέα Παπανδρέου άλλαξε ριζικά την εικόνα των πολιτικών αλλά και της πολιτικής στη χώρα μας!

http://diktionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου