Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Γράφει ο Θανάσης Μπέλτσος

Διάβασα με προσοχή τις θέσεις των κομμάτων του Μνημονίου -και πολλών άλλων- για τη λαθρομετανάστευση και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν:
“Καλά, αυτοί οι άνθρωποι πού μεγάλωσαν;...
Δεν έπαιξαν μαζί με τα παιδιά της γειτονιάς;”
Μας έχουν κάνει να φοβόμαστε τη σκιά μας, να νιώθουμε ανασφαλείς όταν τα παιδιά μας βγαίνουν από το σπίτι – ακόμα και μέσα σ’αυτό. Δε φτάνει που μας εξαθλιώνουν οικονομικά, που αυξάνει την εγκληματικότητα από μόνο του, αλλά μας στερούν τις απλές απολαύσεις: μια απογευματινή βόλτα το σούρουπο, ιδιαίτερα τώρα που καλοκαιριάζει.
Με τα νέα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν ‘για να ανακαταλάβουν τις πόλεις’, το μόνο [more] που εξασφαλίζουν είναι περισσότερα κίνητρα για να έρθουν περισσότεροι λαθρομετανάστες! “Πακετάρετε και ελάτε”, τους λένε!
Οι βόλτες αποτυχημένων πολιτικών με τον τηλεοπτικό φακό και τους εγκληματίες εξαφανισμένους απέχει έτη φωτός από την εικόνα που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Κάποτε δεν κλειδώναμε καν τις πόρτες. Τώρα ζούμε φυλακισμένοι. Με αμπελοφιλοσοφίες “διαλόγου με τις δημοτικές αρχές”(!!!) καταλαβαίνουμε όλοι ότι ήδη έχουν έτοιμο το σχέδιο μετάθεσης ευθυνών για την αποτυχία τους.
Θέλουμε ηρεμία, όχι άλλα βάσανα, όχι άλλη ευθυνοφοβία.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λύνουμε το πρόβλημα. Όταν πετυχαίνεις, δεν έχεις λόγο να ψάξεις για δικαιολογίες κάλυψης μιας αποτυχίας.Εμείς θα απαιτήσουμε από την διεθνή κοινότητα και κυρίως από την Ευρωπαική Ένωση την άμεση λύση του προβλήματος ,αλλιώς θα εκδωθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες και θα προωθηθούν στην Ευρωπαική Ένωση.Δεν θα γίνουμε ο απόπατος και η <>.Τα σύνορα μπορούν να προστατευτούν αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση που σήμερα δεν υπάρχει.Είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας και σε καμμια περίπτωση δεν θα ανεχτούμε την συνέχιση αυτού του εθνικού εγκλήματος.ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ .Εμείς μπορούμε και θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου