Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στην απελπισία του ο Σαμαράς έβαλε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όλους τους σκανδαλάκηδες της πενταετίας Καραμανλή και τον ... Συμπιλίδη!

Δεν υπάρχει πιο αμοραλιστής πολιτικάντης από τον πρόεδρο της ΝΝΔούλας, Αντώνιο Σαμαρά. Το έχουμε πει πολλές φορές και με διάφορες ευκαιρίες.
Σήμερα το διαπιστώσαμε για μια ...

ακόμη φορά με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Ανακοινώθηκαν -με πολλή καθυστέρηση και δυστοκία- οι...
εκλογικές λίστες της ΝΝΔ, στις οποίες -εκτός από τους «πρίγκιπες» και τις «πριγκίπισσες» της «οικογενειοκρατίας»- περιλαμβάνονται και πρόσωπα που ο Καραμανλής είχε αποκλείσει στις τελευταίες εκλογές, λόγω της εμπλοκής τους σε σκάνδαλα: Μπασιάκος, Τσιτουρίδης, Δούκας «κοσμούν» και πάλι τις «γαλάζιες» λίστες, την ώρα που η πολιτική ζωή πλήττεται από τη μπόχα της διαφθοράς στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Δεν του έφτανε όμως η ολική επαναφορά των σκανδαλιάρηδων, ο Τρελαντώνης έριξε και μια μούντζα σε όλους εκείνους τους προδομένους Νεοδημοκράτες του 1993. Βάζοντας στις λίστες τον Αρχιπροδόταρο Γιώργο Συμπιλίδη! Το μοιραίο ανθρωπάριο που εξετέλεσε το συμβόλαιο θανάτου της Κυβέρνησης της ΝΔ το 1993.

Αμετανόητος ο Σαμαράς και το απόκομμά του για τη δυσωδία των σκανδάλων της «νέας διακυβέρνησης». Προκλητικός απέναντι σ’ ένα λαό που απαιτεί κάθαρση. Ή μήπως απλά... απεγνωσμένος από τη ραγδαία συρρίκνωση της εκλογικής επιρροής της ΝΝΔ;

Εκεί που έχουν καταντήσει, τι χειρότερο μπορεί να τους επιφέρει η «αθώωση» των «σκανδαλάκηδων» και των Εφιαλτών; Τι είχαμε, τι χάσαμε δηλαδή...

/defrejus.blogspot/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου