Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πάγκαλος: Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο

Αποτελεί την πιο γραφική μορφή της κυβέρνησης και ίσως γενικά του πολιτικού συστήματος της χώρας, αφού η φαιδρότητα του και το θράσος του ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο άνθρωπος που τα ''έφαγε μαζί μας'' κάνει καθημερινά φάουλ και η αποκορύφωση του ήταν το τελευταίο ''Δεν έχω να πληρώσω το φόρο ακίνητης περιουσίας'' και ''Ας έρθει να με συλλάβει ο Βενιζέλος''. Καταρχήν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που τον διατηρεί ακόμα στο δυναμικό της, αποτελεί βαρύ χαρτί γι αυτή και όχι μόνο λόγω των κιλών του αλλά και λόγω της εγκεφαλικής του βλάβης που μέρα με την μέρα μεγαλώνει και λόγω αυτής ασχολούμαστε καθημερινά με αυτόν με αποτέλεσμα τα μέτρα να .....
περνάνε απατήρητα και φυσικά να συνεχίζουν να ισχύουν. (Κύριε) Πάγκαλε αν δεν έχετε εσείς να πληρώσετε τότε ποιος έχει?Και δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις δημόσια και να προκαλείς?7500 ευρουλάκια είναι ο φόρος σας, δεν είναι δα και τίποτα σημαντικό. 17500 ευρώ έχετε στην Εθνική Τράπεζα. Σας φτάνουν και σας περισσεύουν για να πληρώσετε.Επιπλέον ΕΣΕΙΣ όλοι ψηφίσατε το νομοσχέδιο.Δεν το ψήφισε ο Λαός της Ελλάδας.Και αφού το θέλετε έτσι και μας το λέτε και δημόσια ας συλλάβει και 10 εκατομμύρια Έλληνες ο Βενιζέλος που δεν έχουν να πληρώσουν.Να μην πληρώσει κανένας μέχρι να δούμε στα ΜΜΕ τις αποδείξεις ότι τουλάχιστον οι 300 της Βουλής έχουν πληρώσει όλους τους φόρους που τους αναλογούν με υπογραφές κανονικά.Αλλά όχι με τον Ελληνικό τρόπο ''Βάλε μια υπογραφή να φανεί ότι πλήρωσα το φόρο και θα τα βρούμε...'' Να πληρώσουν όλοι και να έχει δει ο κάθε Έλληνας που υποχρεούται να πληρώσει τις αποδείξεις αυτές. Λεφτά δεν έχετε κουφάλες πολιτικοί αλλά το κουστουμάκι πάει και έρχεται για να μην χαλάσει και το image μας στα media ε? Ένας χαζός και δύο μπουχέσες που τρώνε και πίνουν απο το πρωι μέχρι το βράδυ (μαζί μας πάντα),ξεπουλάνε την χώρα (τα ονόματα είναι περιττά).

Κε Πάγκαλε τα ακίνητα τα αγοράσατε απο τον μισθό σας να φανταστώ ή τα κάνατε ανταλλαγή μαζί με τους άλλους που τα τρώγατε? Μάλλον ο μισθός σας είναι πολύ μεγάλος και σε αυτή την κατάσταση της χώρας θα έπρεπε να τον δωρίζατε στο ταμείο του κράτους (ποιο κράτος να μου πεις...). Ο Βενιζέλος θα σας ζητήσει συγνώμη που θα αναγκαστείτε ίσως να πουλήσετε κάποιο ακίνητο σας για να πληρώσετε το φόρο. Επίσης μπορείτε να δανειστήτε απο την γυναίκα σας αφού με εισόδημα 206.000 ευρώ το χρόνο θα μπορέσει να σας δώσει κάτι ψιλά να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Τι να κάνεις έχει και αδικίες η ζωή αφού τα δικά σας ετήσια εισοδήματα 640.000 ευρώ δεν φτάνουν για το φόρο.Δεν τα λέω εγώ αλλά το πόθεν έσχες σας. Λεφτά που εμείς σαν Λαός δεν θα δούμε ποτέ και που δεν πρόκειται να βγάλουμε στη ζωή μας ακόμα και αν δουλεύουμε όλη μέρα μέχρι να πεθάνουμε.Ντροπή να βγαίνεις και να μιλάς!Ντροπή και να υπάρχεις και να υφίστασαι σαν πολιτικό πρόσωπο της χώρας!Ντροπή και σε αυτούς που σε ψήφισαν και το χειρότερο? Ντροπή στα πρόβατα του κάθε κόμματος που ψηφίζουν αυτές τις τεράστιες προσωπικότητες σαν και σένα!

Το πολιτικό σύστημα της Χώρας έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας, γελοιότητας και κοροίδιας.Ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος. Είστε όλοι υπόλογοι στον Ελληνικό Λαό. Αν υπήρχε θανατική ποινή στην Ελλάδα θα έπρεπε όλοι να είχατε πεθάνει χτές! Μόνο έτσι τιμωρείται η εσχάτη προδοσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου