Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

Αποκαλυπτικές οι καταγγελίες του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τις Διαθρησκειακές ασχημίες που πραγματοποιήθηκαν στο Μόναχο αλλά και όσων έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Σεράγεβο το 2012.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ

Είναι πλάνη οικτρά και βλασφημία απροκάλυπτη να λέμε ότι οι Χριστιανοί, οι Ιουδαίοι και οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν στον ίδιο Θεό.

Εμείς πιστεύουμε στο Χριστό ως Θεό και Σωτήρα μας και.....
Δημιουργό του κόσμου.

Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν στον Αλλάχ και θεωρούν τον Χριστό ως ένα των προφητών, υποδεέστερο πάντως του Μωάμεθ.!!!

Οι Ιουδαίοι θεωρούν το Χριστό ως ψευδομεσσία - και οπωσδήποτε όχι Θεό - και αναμένουν ακόμη την έλευση του Μεσσία.!!!

Ούτε λόγος φυσικά για πίστη στην Αγία Τριάδα εκ μέρους είτε των Μουσουλμάνων είτε των Ιουδαίων.

Επομένως πώς πιστεύουμε στον ίδιο Θεό;

ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

Αφού λοιπόν δεν πιστεύουμε στον ίδιο Θεό είναι αδιανόητο να κτίζεται “κοινό σπίτι” του Θεού, δηλαδή Διαθρησκειακός ναός - για να υπερβούμε τη μισαλλοδοξία.

Πέρα της αυτονόητης κατάφωρης παραβίασης των Ιερών Κανόνων που απαγορεύουν αυστηρά και ρητά και επί ποινή καθαιρέσεως την συμπροσευχή με αιρετικούς και αλλόθρησκους, είναι καθαρή κοροιδία η ανέγερση κοινού ναού των θρησκειών, αφού με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θεμελιωθεί η πίστη τους σε κοινό Θεό!

Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Επιπλέον! Επιμένουν πολλοί να κοροιδεύουν τον εαυτό τους ότι έχουμε μισαλλοδοξία από όλες τις θρησκείες.

Αυτό είναι εντελώς εξωπραγματικό!. Ούτε οι Ιουδαίοι, ούτε οι Χριστιανοί πηγαίνουν σε Ισλαμικές χώρες να κακοποιήσουν ή να σκοτώσουν μουσουλμάνους επειδή δεν ακολουθούν την πίστη τους. Αυτό μόνον οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι το κάνουν.

Επομένως όχι μόνον θρησκευτικά είναι αθέμιτο να προβαίνουμε σε αυτές τις συγκρητιστικές ενέργειες αλλά και αναποτελεσματικό. Ούτε η “Αλ Καίντα”, ούτε οι “Αδελφοί μουσουλμάνοι” και οι άλλες μουσουλμανικές εξτρεμιστικές οργανώσεις ενδιαφέρονται αν κτιστεί ή δεν κτιστεί κοινός ναός των θρησκειών. Αυτοί έχουν μπροστά τους το όραμα του Κορανίου ότι ο κόσμος είναι χωρισμένος στο "στρατόπεδο του Ισλάμ" και στο "στρατόπεδο του πολέμου". Ούτε τι κάνει, ούτε τι δεν κάνει ο ιμάμης της Βαγδάτης και ο μουφτής της Βοσνίας λαμβάνουν υπόψη.

Επομένως ΟΥΔΕΝΑ πρακτικό αποτέλεσμα θα προκύψει από τις συγκρητιστικές αυτές ασχημίες στις οποίες - ως μη όφειλαν - συμμετείχαν και ορθόδοξοι αντιπρόσωποι από τις πλείστες Αυτοκέφαλες Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου