Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Μία ερώτηση μου έρχεται στο μυαλό για τους τοπικούς άρχοντες τους τοπικούς παραγοντίσκους και όλους αυτούς που νομίζουν ότι το να τρέφονται από το δημόσιο χρήμα είναι επίδειξη νοημοσύνης και όχι μία κοινή απάτη και κλεψιά των συνδημοτών τους.
Είναι ηλίθιοι ή είναι τόσο προδότες;
Αλλά η απάντηση μου έρχεται αμέσως όχι ηλίθιοι δεν είναι
Όμως είμαστε εμείς δηλαδή ποιό πατριώτες;
Όχι δεν υπάρχει ποιό Έλληνας από τον άλλον δεν υπάρχει λίγο Έλληνας ή πολύ Έλληνας απλά εμείς δεν είμαστε προδότες. Για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι ανάγκη ή δεν χρειάζεται να είσαι μέλος αυτής της εθνοσυνέλευσης που ψηφίζουν αυτά τα προδοτικά για τη χώρα μας νομοθετικά διατάγματα αλλά και να τους στηρίζεις, να τους δικαιολογείς, να τους βοηθάς να εκτελέσουν τις εντολές που έχουν για να πάρεις και εσύ κάποιο χρηματικό αντίτιμο ή κάποια θέση, κάποια καρέκλα είσαι στην ίδια κατηγορία.
Όλοι αυτοί η καρεκλοκένταυροι της πόλης μας όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται όλο τον κόσμο που εξαγοράζουν την εμπιστοσύνη τους δεν ενδιαφέρονται για την πόλη της Κυπαρισσίας και το Δήμο Τριφυλίας τον μετέτρεψαν από μία ανερχόμενη δύναμη και ένα πόλο εμπορικό οικονομικό πολιτιστικό σ ένα ερημωμένο χωριό και ένα δήμο χωρίς καμία αξία.
Έχουμε ένα Δήμο που δεν ξέρουμε ποιός κάνει κουμάντο ή μάλλον ξέρουμε όλοι αλλά είναι το κοινό μυστικό μας. Ξέρουμε ότι ελέγχουν τον Δήμο κατ αρχήν μη αιρετοί και άνθρωποι που έχουν οικονομικά συμφέροντα και όλοι μα όλοι οι σύμβουλοι και εκλεγμένοι αποτελούν ανδρείκελα  και άβουλα όντα.
Την Παρασκευή θυμήθηκαν ότι πρέπει ν αντιδράσουμε για την ΔΟΥ αλλά αλήθεια το μεγάλο πρόβλημα γι αυτούς ποιό είναι; ότι θα φύγει η υπηρεσία που αποτελεί πόλο έλξης κόσμου από τις γύρω περιοχές και εξυπηρετεί περί τις 40000 κόσμου ή ότι κάποιοι εργαζόμενοι θα ταλαιπωρηθούν με την μετακίνησή τους στην Καλαμάτα: Αλήθεια πόσα τηλέφωνα δέχθηκε ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός για να μη φύγει η ΔΟΥ και πόσα τηλέφωνα για να μη φύγει η κυρία ΤΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ή ο κύριος ΤΑΔΕΡΗΣ τυχαία ονόματα.
Για το νοσοκομείο εντάξει επειδή ίσως να υπήρχε ακόμα χρόνος αντίδρασης έσπευσαν όλοι να διαβεβαιώσουν ότι δεν θα κλείσει βέβαια όταν θα έχει γίνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση τότε θα πάμε και έξω από το νοσοκομείο και θα κάνουμε κατάληψη και θα εμποδίσουμε στα τούβλα να φύγουν. Αλλά τούβλα να ξέρετε το νοσοκομείο δεν είναι τα τούβλα αλλά το ανθρώπινο δυναμικό οι γιατροί και το προσωπικό, το οποίο θα φεύγει για τις ανάγκες της Καλαμάτας και δεν θα αναπληρώνεται για τον απλό λόγο ότι η τρόικα που υπηρετείτε και εσείς δεν αφήνει να γίνουν προσλήψεις οπότε όποιος ιατρός φεύγει για οποιοδήποτε λόγο δεν θα αντικαταστάται οπότε;
Οπότε...... απαντήστε εσείς ζώα και σας λέω ζώα γιατί σαν ζώα συμπεριφέρεστε με θηράματα τους συμπολίτες σας χωρίς οίκτο χωρίς αισθήματα.
Εντάξει θα αρπάξετε κι άλλα χρήματα, εντάξει θα διατηρήσετε τις θέσεις σας διαλύσατε την πόλη μας διαλύετε το μέλλον μας το μέλλον των παιδιών μας την αξιοπρέπεια των γονιών μας και των ανθρώπων που δεν μπορούν πλέον να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση αλλά πλέον ζουν για την επιβίωσή τους. Μαζί μ όλο τον πολιτικό κόσμο μαζί μ όλα τα πολιτικά κόμματα και δεν εξαιρώ κανένα διότι όλα έχουν τον σκοπό τους και όλα παίζουν το παιχνίδι του ξεπουλήματος της Ελλάδος ξεπουλάτε τα πάντα ξεπουλάτε εμάς αλλά να ξέρετε πρώτα έχετε ξεπουληθεί εσείς. Εσείς είστε οι πρώτοι που έχετε ξεπουληθεί είστε οι πόρνες του συστήματος είστε τα μιάσματα σ αυτή την περιοχή και θα είστε και αυτοί που ο κόσμος όταν ξυπνήσει θα σας εκδικηθεί και θα σας εξοστρακίσει
Χαρείτε τώρα που ακόμα μας δουλεύετε, χαρείτε τώρα που νομίζετε ότι ζείτε με αξιοπρέπεια, χαρείτε τώρα που ο κόσμος σας χαιρετά όχι βέβαια γιατί το θέλει όχι γιατί σας σέβεται αλλά θυμηθείτε ότι, ναι ηλίθιοι είμαστε εμείς όχι εσείς που σας ανεχόμαστε ΕΣΕΙΣ απλά προδότες είστε
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Ι.Δ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου